Het Cpoint (kart)sport coaching program, Made to Win.

Sportcoaching krijgt steeds meer de aandacht die het verdient binnen de (kart)racesport. Kartconsultancy, onderdeel van Cpoint, richt zich via maatwerk op het verbeteren van prestaties in snelheidssporten.

Mental (sport)coaching is een onderdeel van onze totaalopleiding van startende tot ervaren rijder. Praktijk en wetenschap worden bij elkaar gebracht. De jarenlange persoonlijke ervaring van mental coach Casper Reinders als rijder en coach in de kartsport staat garant voor maximaal resultaat.

Onze opleiding kent vier wezenlijke onderdelen; 
1. Rijtechniek 
2. Racetactiek 
3. Mental Coaching
4. Veel plezier

We bespreken in een kennismakingsgesprek uw wensen en mogelijkheden van het moment en geven hierin een advies op maat. Vanuit onze solide raceopleiding begeleiden we de karter in zijn ontwikkeling als racer en geven daarbij mentale ondersteuning. Een snel en effectief traject, waardoor de rijder in een zo kort mogelijk tijdsbestek een zo groot mogelijk stap voorwaarts maakt en zodoende versneld wordt klaargestoomd voor het "grote werk". Motivatie, doelen stellen, concentratie, omgaan met stress en faalangst zijn onderwerpen die gedurende de training de revue passeren. Maar ook het onderwerp talent, wat verstaan we eronder, hoe gaan we er mee om. Samen met de rijder en zijn leefomgeving werken we toe naar optimalisering van zijn of haar sportprestaties.

Een mental check, tussentijdse evaluaties en gesprekken dragen hieraan wezenlijk bij.

Geinteresseerd? Heeft u vragen? Stel ze gerust via ons contactformulier.

Cpoint Kartconsultancy, the key to succes.